Nakon prvog treninga

Goce Sedloski za Bljesak: Široki je u krizi i nadam se da će brzo izaći iz nje

Legendarni Makedonac je u srijedu navečer u Trening kampu ''Musa-Karačić'' odradio prvi trening s momčadi.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2018. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Iskreno vam kažem, ne znam ništa.  No, kada sam prije dva tjedna počeo pregovarati sa Širokim Brijegom počeo sam pratiti bh. ligu. Iskren ću biti - ne znam puno igrača, a reprezentativna stanka nam je dobro došla'', kazao je za Bljesak.info novi trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski (44) na upit koliko poznaje igrače i ligu. 

Legendarni Makedonac je u srijedu navečer u Trening kampu ''Musa-Karačić'' odradio prvi trening s momčadi, a u stožer je pridružio i svog sunarodnjaka Aleksandra Vlahu.

Foto: Bljesak.info / Legendarni Makedonac odradio prvi trening sa Širokim Brijegom

Sedloskog očekuje težak posao kako bi prodrmao ekipu koja je u posljednjih nekoliko kola upala u rezultatsku i realizacijsku krizu.

Inače, prije samog treninga u svlačionici je održan sastanak Uprave kluba s igračima i stručnim stožerom, a kako doznajemo donesen je zaključak da je cilj ove sezone, kao i svih prošlih, izboriti Europu.

Foto: Bljesak.info / Dio vodstva kluba

''U ovih desetak dana radit ćemo dobro kako bi vratili ekipu na onu razinu na kojoj je bila'', priča novi trener momčadi s Pecare.

Neizravno je otkrio da je u pregovorima s klubom dao do znanja Upravi da će morati pojačati igrački kadar, a problem je u tome što je prijelazni rok završio te klub sada može dovesti samo igrače bez ugovora.

Foto: Bljesak.info / Legendarni Makedonac odradio prvi trening sa Širokim Brijegom

''Rekao sam upravi kluba što i kako treba'', kazao je Sedloski kratko te dodao: ''I da nađete igrača sada, teško da će se u ova tri mjeseca moći dobro prilagoditi i biti spreman za igru. Ali polako, da vidim prvo ekipu na okupu kako treniraju'', prokomentirao je ukratko Sedloski za Bljesak.info igrački kadar ''Plavo-bijeli''.

NK Široki Brijeg je prošlog petka objavio da je Makedonac novi trener te da će momčad preuzeti nakon derbija sa Željezničarom. Upravo je iz VIP lože težak poraz Širokog gledao Sedloski koji je istaknuo da ne može suditi o ekipi i igračima nakon samo jedne utakmice.

Foto: Bljesak.info / Legendarni Makedonac odradio prvi trening sa Širokim Brijegom (stručni stožer)

''Gledao sam utakmicu protiv Željezničara i ne mogu na jednoj utakmici vidjeti sve, ali sam vidio neke i dobre i loše strane. Uz trening mislim da će sve biti u redu i da će se ekipa dizati. Znamo da je ekipa u krizi i nadam se da će brzo izaći iz nje'', zaključio je u izjavi za Bljesak.info novi trener Širokog Brijega Goce Sedloski.

Službeno predstavljanje Sedloskog bit će u petak, 7. rujna. u 15:30 sati u press centru na Pecari.

Foto: Bljesak.info / Legendarni Makedonac odradio prvi trening sa Širokim Brijegom (Goce Sedloski)
Kopirati
Drag cursor here to close