NK Široki Brijeg

Denis Ćorić: U krizi smo

''Evidentno je da smo u krizi. Četiri utakmice nismo zabili pogodak, sada će nam dobro doći stanka'', istaknuo je Denis Ćorić.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2018. u 16:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Široki Brijeg nalazi se u rezultatskoj krizi, a sve je kulminiralo nedjeljnim teškim porazom 0:3  na Pecari u derbiju 8. kola Premijer lige BiH od Željezničara.

Privremeni prvi trener momčadi s Pecare Denis Ćorić priznao je momčad u krizi te da će im dobro doći reprezentativna stanka nakon koje ih čeka hercegovački derbi protiv Zrinjskog u Mostaru 15. rujna.

''Prije svega čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi. Mi smo napali prvih 20 minuta, imali jednu-dvije prilike, a 'Željo' se stabilizirao i uhvatio ritam. Zabili su nam i pogodak, a prije toga su imali par prilika ranije doći u vodstvo. Imali smo pad u igru od 55. do 60. minute, 'Željo' je to iskoristio i praktički završio utakmicu. Mi smo željeli, htjeli, ali sve je bilo stihijski.

Evidentno je da smo u krizi. Četiri utakmice nismo zabili pogodak, sada će nam dobro doći stanka. Moramo porazgovarati u svlačionici da se dignemo i probamo izaći jači. Nadam se da ćemo se probuditi i da će to ići bolje'', kazao je nakon utakmice Denis Ćorić koji je u derbiju imao ulogu glavnog trenera.

Inače, momčad je nakon derbija sa Željezničarom preuzeo makedonski stručnjak Goce Sedloski.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close