Makedonac potvrdio pregovore

Goce Sedloski: Pregovaram sa Širokim Brijegom

Sedloski je potvrdio da trenutačno pregovara sa Širokim Brijegom.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2018. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goce Sedloski trebao bi biti novi trener Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Legendarni Makedonac potvrdio je da pregovara s momčadi s Pecare koja je u ponedjeljak dala otkaz treneru Borisu Paviću nakon samo dva i pol mjeseca suradnje.

''Teško mi je reći bilo što u ovom trenutku. Kontakta je bilo, mislim da smo blizu, ali vidjet ćemo. Ne bih želio nešto više govoriti iz poštovanja prema ljudima iz kluba. Najbolje je pričekati dva-tri dana'', kazao je Sedloski.

Iako je NK Široki Brijeg objavio da će dosadašnji pomoćni trener Denis Ćorić voditi ekipu u nedjeljnom derbiju protiv Željezničara na Pecari, izgleda da bi Makedonac mogao svoj trenerski debi imati već protiv sarajevskih ''Plavih''.

Sedloski ima 44 godine, u igračkoj karijeri skupio je ravno 100 nastupa za reprezentaciju Makedonije, a u osmogodišnjoj trenerskoj karijeri bio je asistent u austrijskom Mattersburgu i reprezentaciji Makedonije te privremeno rješenje 2012. godine.

U Vardaru je imao direktorsku funkciju, vodio ga je kao glavni trener u razdoblju od 2015. do 2017. Napravio je čuda s tim klubom osvojivši naslov Makedonije, u kvalifikacijama za Ligu prvaka bili su jedna od najljepših priča izbacivši Malmö, dok su protiv Kopenhagena do 75. minute imali prolazak u play-off Lige prvaka. Osim Vardara, bio je trener Rige i Horizont Turnova.

Kopirati
Drag cursor here to close