Kriza Širokog

Ćorić: Nismo zadovoljni bodom iz Gabele

Momčad s Pecare je upisala drugi uzastopni remi, a u posljednje četiri utakmice postigli su samo jedan pogodak.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2018. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u posljednje četiri utakmice upisao jednu pobjedu i tri remija, a ukupno je postigao samo jedan pogodak.

Doduše, nije primio niti jedan pogodak u posljednjih pet utakmica te je nakon sedam kola jedina neporažena momčad u Premijer ligi BiH, no igra ''Plavo-bijelih'' je loša, a realizacija je totalno zakazala.

Široki tako nije iskoristio vjerojatno najlakši raspored na početku sezone u posljednjih nekoliko godina, a na meti navijača najviše se našao trener Boris Pavić. Navijači Širokog su u nedjelju nakon novog kiksa (0:0) u Gabeli skandirali ''Paviću, odlazi!'' što mu nije leglo te je jednom tijekom utakmice i još jednom nakon posljednjeg sučevog zvižduka reagirao prema ''Škriparima''.

Također, navijači su zatražili i ostavku sportskog direktora Dalibora Šilića kojeg smatraju odgovornim za dovođenje igrača koji nisu opravdali očekivanja.

Foto: Bljesak.info / GOŠK - Široki

Pavić se nije niti pojavio na press konferenciji nakon utakmice, a razlog još nije poznat. Na upit novinara je li to zbog skandiranja navijača njegov pomoćnik Denis Ćorić je rekao ''To je pitanje za njega''. 

Ćorić se nakon toga osvrnuo i na samu utakmicu s GOŠK-om.

''Ušli smo dobro u utakmicu, prvo poluvrijeme smo bili bolji, ali bez izrazite prilike za pogodak. GOŠK se postavio čvrsto u tri bloka, prva dva smo prolazili, no treći nismo uspijevali razbiti. U nastavku smo podignuli razinu agresivnosti i s promjenama pokušali nešto više, bilo je nekih poluprilika, mogao je i GOŠK nešto iz kontri napraviti. Ostalo je 0:0, možda i najrealnije, no mi svakako nismo zadovoljni bodom'', kazao je pomoćni trener Širokog Brijega Denis Ćorić nakon utakmice u Gabeli.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close