Pritisak HNS-a?

Gluhi telefoni: HNS tvrdi kako im ne pada napamet pritiskati Lovrena

Pojedini ruski mediji su počeli pisati kako će Dejan Lovren, nakon što se vrati iz Dohe gdje će Hrvatska otputovati na prijateljski turnir, napustiti Rusiju...
Sport / Nogomet | 15. 03. 2022. u 23:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dejan Lovren slavi sa sugračima

Otkako je FIFA donijela odluku o stranim nogometašima u Rusiji, mediji u stopu prate kako će reagirati profesionalci i profesionalke koji imaju ugovore imaju s ruskim klubovima.

Rusi su naime pod snažnim sankcijama od strane FIFA-e koja je otvorila mogućnost privremenog napuštanja zemlje i zamrzavanja ugovora do ljeta.

Tako je još jučer stigla informacija kako će povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović napustiti Rubin i aktivirati svoje pravo "besplatnog odlaska", a kako je u Hrvatskoj na oporavku od ozljede Dejan Lovren, mnogi su počeli špekulirati što će biti sa kapetanom Zenita i reprezentativcem Vatrenih.

Pojedini ruski mediji su počeli pisati kako će Lovren, nakon što se vrati iz Dohe gdje će Hrvatska otputovati na prijateljski turnir (igrat će sa Bugarskom i Slovenijom) napustiti Rusiju i zalediti ugovor do kraja lipnja. Sve to, kako kažu mediji u Rusiji, zbog nagovora HNS-a.

“Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, a HNS će mu pritom, kao i svakom reprezentativcu, biti maksimalna podrška.” kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close