Utaknica

Getafe - Barcelona bez gledatelja zbog događaja otprije šest godina

Navijači Getafea upali su na teren na domaćem stadionu "Coliseum Alfonso Perez", nakon toga su pobijedili Tenerife i plasirali se u Primeru prije šest godina. Vrhovni
Sport / Nogomet | 11. 07. 2023. u 19:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Getafea dočekat će Barcelonu sredinom kolovoza u prvom kolu Primere bez gledatelja, nakon što je Vrhovni sud Španjolske danas ukinuo odluku o ukidanju suspenzije zbog upada navijača tog kluba na teren još iz 2017.

Navijači Getafea upali su na teren na domaćem stadionu "Coliseum Alfonso Perez", nakon toga su pobijedili Tenerife i plasirali se u Primeru prije šest godina. Vrhovni sud presudio je da Getafe nije dva puta kažnjen za isti incident, nakon što je kaznu izrekla i gradska uprava u Madridu. Ovaj spor doprinio je dugom odugovlačenju izvršenja kazne, što je dovelo do poništenja presude od strane Zemaljskog suda, prenosi Hina.

Predsjednik Getafea Angel Torres rekao je kako je tužan što navijači tog kluba neće moći gledati dvoboj protiv aktualnog prvaka Španjolske.

"Više mi je žao naših navijača nego financija kluba", rekao je Torres.

Utakmica između Getafea i Barcelone na rasporedu je 13. kolovoza. Kaznu je dobila i momčad Espanyola, koja se sljedeće sezone natječe u drugom rangu. Espanyol će sljedeće dvije utakmice biti bez publike jer su navijači kluba upali na teren tijekom gradskog derbija s Barcelonom u svibnju.

Kopirati
Drag cursor here to close