Draganeeee

Gdje je Dragan na kojeg je galamio Limeni?

Limeni je gostovao u "Potkast Inkubatoru", gdje je pričao upravo o Draganu i kako je zapravo tim uzvicima utjecao da on završi karijeru.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2024. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legenda "beton lige", trener Svetoslav Stevanović poznatiji pod nadimkom Limeni, stekao je veliku popularnost nakon što je na društvenim mrežama osvanula snimka s jedne od njegovih utakmica. Temperamentni trener postao je naširoko poznat poslije snimke na kojoj energično vodi utakmice uz čuvene uzvike "Draganeeee, ne radiš ono što sam ti rekao", izvijestila je Aleternativna televizija.

Limeni je gostovao u "Potkast Inkubatoru", gdje je pričao upravo o Draganu i kako je zapravo tim uzvicima utjecao da on završi karijeru.

Istaknuo je da ga je razočarao, ali naglašava da je sjajan momak, koji je sada magistar.

''Jednom prilikom sam počeo da vičem na tog Dragana, on je bio nositelj ekipe u napadu, bio špic igrač i postigao je 27 golova u polusezoni. Dragan se pročuo zahvaljujući meni. Jedan odgojen dečko, sada je magistar. Ostavio je nogomet rano u 22-23. godini, kada je već izašao i krenuo ka prvom timu'', rekao je Limeni.

Naveo je kako Dragan ''nije napravio ništa od karijere''.

''Sve sam dao od sebe. Bio je dobar, dao je 27 golova u polusezoni. Međutim, šta se dogodilo? Igrali smo posljednju utakmicu u sezoni u Ratkovu protiv vječitog rivala, Zadrugar iz Srpskog Miletića. Tu je bio jedan trener Milojević, koji je 'švercovao' neke igrače. Ja sam stalno vršio pritisak na Dragana da igra, da gura loptu, da doda, da da gol. Nažalost, on se nije skinuo. Taj dan mi je došao i rekao 'Šefe, ja nemam kopačke' i već me je tada iziritirao što nije došao na vrijeme u svlačionicu, prvo je kasnio, pa je rekao nemam kopačke. Na tribine. I mi izgubimo tu utakmicu 1:0 i ja sam onda počeo 'Dragane, Dragane'. Kad god koja utakmica počne, da ga osudim. I on je vjerojatno pod tim pritiskom izgorio i napustio niogomet'', ispričao je Limeni.

Video: Limeni iskreno o svom draganu i YouTube popularnosti!

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close