Vratio se starim običajima

VIDEO I Gazda Nottinghama Marinakis jurio suce nakon utakmice

Pored optužbi za sportske ilegalne aktivnosti Marinakis je u ožujku 2018. godine također osumnjičen i za navodno krijumčarenje droge.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2024. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Darwin Nunez je pogodio u 99. minuti za pobjedu Liverpoola od 1:0. Evangelos Marinakis, gazda Nottingham Foresta nije izdržao. Jer se trebalo igrati minutu manje, jer je produžetak bio osam minuta. Paul Tierney je nakon gola vrlo brzo odsvirao kraj.

Ali imao je Tierney još propusta. Poput onoga kada je nakon prekida utakmice vratio loptu golmanu Liverpoola, iako su je izbacili igrači Nottinghama s obzirom na to da je na terenu ležao jedan igrač, Ibrahim Konate.

Moralo reagirati osiguranje 

Bogati brodograditelj je kao gazda Olympiakosa već pravio probleme u Grčkoj, međutim u Engleskoj nije imao takvih ispada. Pojedini novinari tvrde kako je Marinakis sa trenerom Andyjem Reidom jurio Tierneya i Grahama Scotta sve do sudačke svlačionice. Tu je već reagiralo osiguranja kako bi se izbjegli veći incidenti.

"Poštujte igrače! Poštujte igrače! Ovo nam se dešava svakog vikenda. Poštujte igrače", navodno je vikao Marinakis.

Odmah nakon gola Reid je zaradio crveni karton jer je protestirao, dok je još jedan od trenera na klupi Nottingham Foresta dobio žuti karton.

I Clattenburg sada radi za Nottingham 

Mark Clattenburg koji sada radi kao osoba za analizu suđenja u ekipi Nottingham Foresta tvrd da je Tierney pogriješio u završnici susreta.

"Gazda je prilično uznemiren jer se ekipa borila. Uložio je ogroman novac u ovaj klub i naravno da očekuje dobre rezultate. Smatra da je još jedna odluka išla na štetu njegovog kluba i sa razlogom je uznemiren. "Sudac ima pravo da prekine utakmicu ako misli da se radi o ozljedi glave, ali kada se utakmica nastavi, lopta pripada ekipi koja je prethodno imala posjed. U ovom slučaju Nottinghamu", tvrdi Clattenburg.

Video: Nottingham Forest - Liverpool

U Grčkoj je Marinakis proveo dosta vremena po sudovima jer je između ostalog bio među optuženima za namještanje utakmica. Nešto slično kao jučer radio je u Grčkoj, ulazeći u svlačionice sudaca na poluvremenu, prije i poslije utakmica.

Poznat po aferama u Grčkoj

Velika afera se bila na površini kada su članovi grčkog nogometnog saveza Theodoros Kouridis i Aristidis Stathopoulos išli na tajni sastanak sa sucem Petrosom Konstantineasom kako bi ovaj pomogao Olympiacosu protiv Xanthija. Zanimljivo, Sudac Konstantineas je to odbio Olympiakos je izgubio, nakon čega je Marinakis navodno naredio nepoznatim ljudima da bace bombu na Konstantineasovu pekarnicu.

Pored optužbi za sportske ilegalne aktivnosti Marinakis je u ožujku 2018. godine također osumnjičen i za navodno krijumčarenje droge.

Kopirati
Drag cursor here to close