Areteta i Arsenal u problemima

Gabriel Jesus opet ozlijeđen

Sada se Jesus ozlijedio na utakmici Lige prvaka protiv Seville i opet će pauzirati određeno vrijeme.
Sport / Nogomet | 27. 10. 2023. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet ozljeda. Napadač engleskog premierligaša Arsenala Brazilac Gabriel Jesus pauzirat će nekoliko tjedana, poručili su iz londonskog kluba. Nakon dolaska u Arsenal, Jesus je postigao pet golova u svojih prvih devet utakmica, nakon što se Arsenalu pridružio došavši iz Manchester Cityja u ugovoru vrijednom 45 milijuna funti.

Iako su golovi od tada prestali, on je i dalje igrao važnu ulogu u održavanju Arsenala na vrhu Premiershipa. Međutim, onda je došlo Svjetsko prvenstvo i njegova ozljeda.

U pitanju je bilo oštećenje medijalnog ligamenta koljena. Operacija i oporavak su trajali, sve do travnja mjeseca ove godine.

Sedam mjeseci kasnije opet je Arteta u problemima. Sada se Jesus ozlijedio na utakmici Lige prvaka protiv Seville i opet će pauzirati određeno vrijeme.

"Magnet je pokazao ozljedu mišića. Ne mogu vam dati nikakav vremenski okvir, ali mogli bi ostati bez njega nekoliko tjedana.
To je ono što želimo izbjeći, ali s rasporedom koji imamo i količinom utakmica koje imamo, to je nešto što smo znali da će se događati", rekao je Arteta.

Kopirati
Drag cursor here to close