La Liga

Furiozna Barcelona protutnjala kroz Valenciju

Sjajnu su utakmicu odradili nogometaši Barcelone koji su u 25. kolu La Lige, na gostovanju, uvjerljivo svladali Valenciju s 4-1.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2022. u 23:08 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bodovno se ekipa Barcelona ovom pobjedom izjednačila na ljestvici s madridskim Atleticom (četvrto i peto mjesto), s tim da Katalonci imaju utakmicu manje.

Igrač dvoboja bio je Pierre-Emerick Aubameyang, ovozimsko pojačanje Barcelone, koji je postigao dva pogotka. Za donedavnog napadača Arsenala bili su to prvi pogoci u Barceloninom dresu.

Oba gola Aubameyang je postigao u prvom dijelu, a uz gol De Jonga Barcelona je s 3-0 zaokružila odličnih prvih 45 minuta.

Kasnije je Carlos Soler smanjio za Valenciju, ali i Pedri postavio konačnih 4-1 Barcelone koja je time upisala treću ligašku pobjedu u posljednja četiri nastupa. Uz to ima i remi u gradskom derbiju protiv Espanyola.

Podsjetimo kako su nogometaši Seville u ovom kolu gostovali kod Espanyola.

Dvoboj je završio 1-1. Sevilla je povela u 36. minuti, a na asistenciju Gomeza pogodak je zabio Rafa Mir, najbolji ovosezonski strijelac Seville.

No, odmah početkom nastavka uslijedilo je izjednačenje, a oduševljenje domaćih navijača potaknuo je Darder golom za 1-1.

Sevilla je pred kraj utakmice upala u elike probleme jer je unutar samo osam minuta Francuz Kounde zaradio dva žuta kartona (69. i 76. minuta), no do kraja je Sevilla ipak sačuvala bod.

La Liga, 25. kolo:

Valencia - Barcelona 1-4
Espanyol - Sevilla 1-1
Betis - Mallorca 2-1
Athletic Bilbao - Real Sociedad 4-0

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close