Njemu smiješno...

Francuski reprezentativac smijao se dok je trajala minuta šutnje

Stoper francuske reprezentacije Jean-Clair Todibo uhvaćen je kako se smije za vrijeme minute šutnje. Njegovo nepoštivanje žrtava kojima se iskazivala počast minutom šutnje šokirala je tamošnje medije.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2023. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Jean-Clair Todibo

U petak ujutro Europu je šokirao napad u Arrasu, u školi na sjeveroistoku Francuske. U napadu je poginuo učitelj, a dvije su osobe teško stradale.

Francuska je istu večer igrala protiv Nizozemske u kvalifikacijama za Euro, a uoči utakmice stoper Francuske Jean-Clair Todibo uhvaćen je kako se smije za vrijeme minute šutnje.

Njegovo nepoštivanje žrtava kojima se iskazivala počast minutom šutnje šokirala je tamošnje medije. Francuski branič trenutačno je igrač Nice koju je pojačao iz Barcelone, a u nacionalnoj momčadi uglavnom sjedi na klupi.

Dosad u kvalifikacijama još nije odigrao ni minute, no dobio je 90 minuta u prijateljskom porazu od Njemačke u rujnu. Nije isključeno da bi ga Francuski nogometni savez mogao suspendirati na duže vrijeme.

To bi moglo značiti da neće vidjeti Europsko prvenstvo u Njemačkoj na koje se Francuska, podsjećamo, plasirala pobijedivši upravo Nizozemsku 2:1 na toj utakmici u Amsterdamu.

Kopirati
Drag cursor here to close