Na engleskom tlu

FOTO | Plemići sletjeli u Birmingham!

Na svojoj službenoj Facebook stranici podijelili su prve fotografije s engleskog tla.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2023. u 14:35 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši HŠK Zrinjski Mostar sletjeli su u srijedu u Birmingham.

Naime, na svojoj službenoj Facebook stranici podijelili su prve fotografije s engleskog tla.

Podsjetimo, uoči polaska u Birmingham za Bljesak.info je govorio napadač Nemanja Bilbija.

"Poslije prvog kola mi smo na prvom mjestu, a oni na zadnjem, pomalo i nerealno, međutim ovo je naše prvo iskustvo. Kao djeca smo pratili englesku ligu, a večeras treniramo na tom stadionu gdje sutra igramo. Očekivanja su da se ne predamo, da se prezentiramo u što boljem svjetlu i vidjet ćemo kakav će to rezultat biti", kazao je Bilbija za Bljesak.info prije odlaska u Englesku.

U Englesku su pristigle i prve skupine navijača HŠK Zrinjski, koji su već 'oblijepili' London naljepnicama podrške omiljenom klubu.

Podsjetimo, klub je u utorak objavio kako više od 700 navijača dolazi u Birmingham bodriti Plemiće.

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / Navijači HŠk Zrinjski stigli na englesko tlo

"Ne dolazimo u Englesku kao turisti, želimo odigrati dobru i kompetitivnu utakmicu i probati izboriti što bolji rezultat i biti konkurentni u svakom trenutku na terenu. Moramo biti oprezni i respektirati protivnika. Ipak se radi o ekipi koja je na petoj poziciji u Premier ligi, mislim da će imati dodatni motiv jer su izgubili prvu utakmicu u Varšavi. Tako da, iznimno zahtjevan protivnik, ali idemo napraviti najviše što možemo", kazao je za Bljesak.info Zvonimir Kožulj, koji je izabran i za igrača tjedna UEFA Konferencijske lige.

Prvo gostovanje Zrinjskog u Engleskoj, gostovanje na Villa Parku u Birminghamu protiv Aston Ville, bit će u četvrtak u 21 sat uz prijenos na Arena Sport TV.

UEFA je odredila i suce, pa će glavni sudac biti Urs Schnyder iz Švicarske sa svojim švicarskim pomoćnicima. I u VAR sobi glavni će biti Švicarac Fedayi San.

Kopirati
Drag cursor here to close