Njemački izbornik

Flick: I dalje mislim da sam prava osoba za ovaj posao

Unatoč šokantnom porazu kod kuće od Japana i sve većem pritisku nakon niza loših rezultata, Hansi Flick smatra da je on još uvijek prava osoba za vođenje njemačke nacionalne momčadi.
Sport / Nogomet | 10. 09. 2023. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Hansi Flick na meti je žestokih kritika zbog loših izvedbi Elfa, no ne strahuje od otkaza.

Kao domaćini Europskog prvenstva 2024, Nijemci u terminima kvalifikacija igraju prijateljske utakmice, a jedna od njih bila je i jučerašnja u Wolfsburgu u kojoj je Elf doživio debakl od Japana koji je pobijedio s uvjerljivih 4:1.

Izbornika Elfa to previše ne zabrinjava. Unatoč šokantnom porazu kod kuće od Japana i sve većem pritisku nakon niza loših rezultata, Hansi Flick smatra da je on još uvijek prava osoba za vođenje momčadi.

"Mislim da nam ide dobro i da sam pravi trener", rekao je Flick nakon poraza od Japana.

Četverostruki svjetski prvaci Nijemci nadali su se kako će prijateljski ogled s Japanom biti njihov novi početak devet mjeseci prije početka Eura kojemu će oni biti domaćini. No, umjesto toga, upisali su treći uzastopni poraz uz salve zvižduka domaćih navijača.

Flicka su i prije prijateljske utakmice s Japanom prozivali zbog neučinkovitosti nakon što je u zadnjih 16 utakmica upisao tek četiri pobjede. Nijemci itekako pamte i ispadanje u prvom krugu SP-a u Kataru prošle godine gdje su također doživjeli poraz od Japanaca koji su ih svladali u skupini 2:1.

Još jedno posrtanje, iako se radilo o prijateljskom dvoboju, Flicku ne ide na ruku i sve su glasnije poruke kako bi trebao odstupiti s mjesta njemačkog izbornika.

"Ne mogu predvidjeti što će se dogoditi, ali smatram da pokušavamo sve kako bismo dobro pripremili momčad", rekao je Flick nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close