Nevjerojatna situacija u SD partizan

FK Partizan nema pravo nastupa pod imenom, pod grbom kluba...

Rat unutar Partizana je eskalirao, nijedna od strana nije priznala stav druge i sada je već izvesno da crno-bela porodica ulazi otvara etapu ozbiljnog razmimoilaženja sportskog društva i fudbalskog kluba.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2023. u 23:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomalo nevjerojatna situacija se događa u FK Partizan. U jednoj od najlošijih sezona, sportsko društvo je na kraju odlučilo smijeniti upravu kluba, točnije čelnike Milorada Vučelića i Miloša Vazuru.

Uslijedila je reakcija u nogometnom klubu, u kojem su se odlučili na radikalan potez i istupanje iz Partizanovog sportskog društva uz ostanak aktualne uprave na snazi. Međutim, stvari su se zakomplicirale je sportsko društvo zabranilo Fudbalskom klubu da nastupa pod imenom Partizan, zabranilo da koristi stadion i grb kluba.

Rat unutar Partizana je eskalirao, nijedna od strana nije priznala stav druge i sada je već izvjesno da crno-bijela porodica ulazi otvara etapu ozbiljnog razmimoilaženja sportskog društva i fudbalskog kluba. Odgovor čije odluke imaju pravno valjanu težinu daće i sudski organi.

Kopirati
Drag cursor here to close