Navijači ga nisu zaboravili

Bivši igrač Partizana, Andrija Delibašić se bori s karcinomom

Delibašić je dubok trag ostavio u beogradskom Partizanu, gdje je za prvi tim upisao 100 nastupa i postigao 48 golova. Dva puta je s crno-bijelima bio i prvak Srbije. Pamte se i njegovi golovi iz grupne faze Lige prvaka, protiv Porta i Marseillea...
Sport / Nogomet | 29. 03. 2023. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom utakmice između Crne Gore i Srbije na tribina se među navijačima domaće reprezentacije našao transparent na kojem je pisalo: "Andrija, pobijedi još jednom!"

Poruka je bila posvećena nekadašnjem napadaču Partizana, Andriji Delibašiću koji je u dresu selekcije Crne Gore odigrao 20 utakmica te je postigao šest golova. Andrija je prije određenog vremena operiran i bori se sa karcinom.

Delibašić je dubok trag ostavio u beogradskom Partizanu, gdje je za prvi tim upisao 100 nastupa i postigao 48 golova. Dva puta je s crno-bijelima bio i prvak Srbije. Pamte se i njegovi golovi iz grupne faze Lige prvaka, protiv Porta i Marseillea u sezoni 2003/04.

Poslije Partizana, igrao je za Mallorcu, potom i za Bragu, AEK, Beira Mar, Sociedad, Hercules, te Rayo Vallecano, da bi pred kraj karijere nastupao za Ratčaburiju na Tajlandu i Sutjesku iz Nikšića, dok je po završetku igrače karijere vodio Mornar iz Bara.

Kopirati
Drag cursor here to close