Kao član stručnog savjeta

Ferguson se vraća u Manchester United

Ferguson je i nakon njegova odlaska iz kluba 2013. godine, kada ga je na mjestu trenera naslijedio David Moyes, bio involviran u njegov rad. No, sada će opet imati funkciju unutar tijela kluba, njegova riječ opet će biti od posebnog utjecaja na sve.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2022. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki Alex Ferguson se vraća na Old Trafford. Nakon devet godina pauze. U Manchester Unitedu su odlučili formirati posebno vijeće, bolje rečno stručni savjet u kojem će pored Fergusona biti još neki ljudi iz kluba koji su bili važni i zaslužni za rezultate u povijesti kluba.

Uz Fergusona, u klubu će tako savjetodavne uloge još imati i nekadašnji direktor David Gil, veliki kapetan Bryan Robson, kao i sadašnji sportski direktor John Murtough. Zapravo, Ferguson i Robson bit će Murtoughu prvi na redu kada će trebati savjet.

Ferguson je i nakon njegova odlaska iz kluba 2013. godine, kada ga je na mjestu trenera naslijedio David Moyes, bio involviran u njegov rad. No, sada će opet imati funkciju unutar tijela kluba, njegova riječ opet će biti od posebnog utjecaja na sve ljude u klubu. Sastanak je već održan, onaj uvodni, na kojem se razgovaralo o uvodnim aktivnostima savjetodavnog odbora koji će se redovno sastajati.

Naravno da u klubu vjeruju kako će stručni savjet imati dobru suradnju sa novim trenerom i nadaju se da bi baš Alex Ferguson bez obzira na godine mogao reći "poneku pametnu" Eriku ten Hagu.

Kopirati
Drag cursor here to close