Serie A

Fantastična utakmica Juventusa i Atalante, slavlje Rome

Iznimno uzbudljiva i kvalitetna bila je posljednja nedjeljna utakmica 19. kola talijanske Serie A, a u Torinu su nogometaši Juventusa i Atalante remizirali 3-3.
Sport / Nogomet | 22. 01. 2023. u 23:34 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznimno uzbudljiva i kvalitetna bila je posljednja nedjeljna utakmica 19. kola talijanske Serie A, a u Torinu su nogometaši Juventusa i Atalante remizirali 3-3.

Bio je ovo ujedno prvi susret koji je Juventus odigrao nakon što je kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog malverzacija s transferima.

Atalanta je, pak, nastavila s iznimno moćnom napadačkom igrom posljednjih dana jer je prije tri gola Juventusu zabila osam Salernitani u prvenstvu pa pet Speziji u Kupu.

Utakmica je počela pogotkom gostiju, Nigerijac Ademola Lookman je uz pogrešku domaćeg vratara Szczesnyja zabio u bliži kut za 1-0.

No, Juventus je imao odgovor i to do kraja poluvremena.

Prvo je u 25. minuti Di Maria pogodio s bijele točke za 1-1, dok je domaća momčad povela u 34. minuti.

Odlična je akcija počela petom Di Marije, a završila vrlo lijepom egzekucijom Poljaka Milika.

No, domaći navijači nanovo su šokirani početkom drugog poluvremena.

U tridesetoj sekundi nastavka na 2-2 je izjednačio Maehle, dok je vrlo brzo nakon toga, u 53. minuti, Lookman postigao svoj drugi pogodak za 3-2 Atalante.

I tada se iz minusa vratio Juventus, u 65. minuti je Danilo topovski pogodio iz slobodnog udarca za 3-3. GOLOVI

Do kraja utakmice obje su momčadi imale nekoliko vrlo dobrih prilika za četvrti pogodak, no ostalo je 3-3 i po bod svakome.

Nogometaši Rome osvojili su tri gostujuća boda, nakon što su s 2-0 slavili kod Spezije čime su produžili pozitivan ligaški niz.

Utakmica je riješena krajem prvog i početkom drugog poluvremena, a strijelci su bili El Shaarawy u 45. i Abraham u 49. minuti. GOLOVI

Otkako je nastavljena sezona Roma je u prvenstvu upisala tri pobjede i jedan remi.

Nogometaši Monze i Sassuola odigrali su bez pobjednika 1-1.

Gosti su poveli pogotkom Ferrarija u 13. minuti, dok je nakon točno sat vremena igre izjednačio Caprari i postavio konačnih 1-1.

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close