Ima sve više problema

Ezequiel Lavezzi u bolnici, predozirao se

"Ima simptome predoziranja nakon što je imao niz obiteljskih problema. Njegovi bližnji moraju nešto poduzeti", rekao je novinar Luis Ventura za Americu TV.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2024. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekada je bio zvijezda svjetskog nogometa. Bio je član argentinske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu osvojila drugo mjesto, a 2008. je u Pekingu osvojio naslov olimpijskog pobjednika. Ukupno je u dresu argentinske reprezentacije sakupio 51 nastup i postigao devet pogodaka. Karijeru je počeo u Estudiantesu, potom je u domovini još igrao za San Lorenzo da bi od 2007. do 2012. bio član Napolija, a od 2012. do 2016. Paris SG-a.

U veljači 2016. Lavezzi je otišao u kineski sastav Heibei Fortune, nakon čega je s plaćom od 20 milijuna dolara po sezoni postao jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta. Otkako je prestao igrati, Ezequiel Lavezzi je često u "crnoj kronici". Tako se krajem prošle godine završio u bolnici nakon što mu je dijagnosticiran prijelom lopatice i ubodne rane u dijelu abdomena.

Prema službenom izvješću, policija je 20. prosinca u pet sati ujutro došla do Lavezzija nakon poziva hitnoj pomoći. Tamo su pronašli teško ozlijeđenog Lavezzija, a njegova obitelj događaj je pojasnila kao obiteljsku nezgodu. Navodno je bivši argentinski nogometaš, pokušavši se popeti na ljestve i promijeniti žarulju, pao s velike visine te se zabio u komad namještaja. Tako su opravdali i Lavezzijevu ranu u trbuhu, koja je bila površinska, kao posljedicu istog udarca.

Sada dolazi informacija kako je primljen u bolnicu u Buenos Airesu zbog predoziranja. Liječnici ga pokušavaju detoksicirati.

"Ima simptome predoziranja nakon što je imao niz obiteljskih problema. Njegovi bližnji moraju nešto poduzeti", rekao je novinar Luis Ventura za Americu TV.

Uz njega u bolnici je samo njegova djevojka Natali Borges, a njegov je sin pokušao na Instagramu sve demantirati. Lavezzi će nakon oporavka ići u rehabilitacijski centar. Vraćajući se na događaj od prije tri tjedna pojedini mediji tvrde kako je Ezequiela navodno izbo njegov brat.

Kopirati
Drag cursor here to close