Povijesni preokret

Evo kako je Zdravko Mamić proslavio pobjedu Dinama

Dinamovu pobjedu je proslavio i Zdravko Mamić, pravomoćni osuđenik zbog pljačke Dinama.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2021. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je napravio najveći preokret u svojoj povijesti i s 3:0 pobjedom na Maksimiru izbacio Tottenham iz Europske lige.

Malo tko je vjerovao u takav rasplet nakon 2:0 poraza u Londonu prošlog tjedna, ali ekipa Damira Krznara je nadmašila sva očekivanja. Sva tri gola zabio je čudesni Mislav Oršić koji je odigrao jednu od najboljih utakmica karijere.

Očekivano, Dinamovu pobjedu je proslavio i Zdravko Mamić, pravomoćni osuđenik zbog pljačke Dinama. U postu na Facebooku zahvalio je Gospi iz Međugorja.

"Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživjeli u životu i ostvarili najveću pobjedu u povijesti hrvatskog klupskog nogometa, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras. Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspjeh ugradili djelić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, POVIJEST ĆE NAS PAMTITI KAO POBJEDNIKE!", napisao je Mamić. 

Kopirati
Drag cursor here to close