Branič Hoffenheima

Ermin Bičakčić: Od izlaznih vrata do forme života!

“U životnoj sam formi, upravo tako. Osjećam se jako spremno, fizički odlično, a zahvalan sam i Bogu što me i ozljede zaobilaze unatoč brojnim utakmicama”, kazao je Bičakčić.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promediafoto / Ermin Bičakčić

Iako je početkom sezone imao problema s ozljedama, Ermin Bičakčić (28), bh. reprezentativac i srednji branič Hoffenheima, uspio je formu podići na najvišu razinu.

Još ljetos se govorilo o njegovoj prodaji, zainteresirani su bili Hannover i HSV, a onda je u prvenstvu Bundeslige zaigrao na više nego poželjan način.

Naravno da je njegovim igrama oduševljen i trener Julian Nagelsmann, koji je nedavno kazao kako Bičakčić može svakom igraču u timu poslužiti kao primjer, a često ga hvale i njemački mediji.

Bild primjerice navodi kako “Iron-Ermin” u životnoj formi.

“U životnoj sam formi, upravo tako. Osjećam se jako spremno, fizički odlično, a zahvalan sam i Bogu što me i ozljede zaobilaze unatoč brojnim utakmicama”, kazao je Bičakčić i velike zasluge za dobre igre pripisao treneru Nagelsmannu.

“Za dobre igre velike zasluge pripadaju svakako Nagelsmannu. Kada bih igrao po svome, da mi je svejedno što on kaže, ne bi sigurno funkcioniralo. Kada prihvatiš sve što traži, onda ide kao sada…”.

Bičakčić je ove sezone za Hoffenheim odigrao ukupno 15 utakmica.
Uspio je postići i jedan pogodak, dodavši tome i dvije asistencije.

Kopirati
Drag cursor here to close