Danac odigrao cijelu utakmicu

Eriksen: Želim igrati na vrhunskom nivou

"Naravno, ne mogu pobjeći od toga da me nije bilo nekoliko mjeseci, da sam imao taj zastoj. Biti ovdje sada, osam ili devet mjeseci kasnije, nevjerojatno je. Hvala svim ljudima i obitelji koja je bila uz mene", rekao je nakon utakmice Eriksen.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerojatno je znao, iako je pred novinarima to vješto skrivao. Thomas Frank je tek onako provukao tu priču kako bi Christian Eriksen trebao početi subotnju utakmicu na Carrow Roadu protiv Norwicha. Na kraju se to i dogodilo.

Danski veznjak se po prvi put nakon Parkena i "kliničke" smrti, 266 dana poslije našao u početnoj postavi. Svoje nove momčadi koja je bila spremna pružiti ruku, iako su Frank i čelnici kluba bili svjesni činjenice da sve ovo predstavlja rizik, neugodan rizik, jer ipak u pitanju su zdravlje i život.

"Trener Frank me pitao jutro prije utakmice kako se osjećam, da li sam spreman odigrati cijelu utakmicu. Ja sam rekao "za mene to nije problem". Osjećam se dobro, trenirao sam vrijedno i navikao sam se na momčad i sustav kako želimo igrati. Svaki dan je nekako sve lakše, igranje utakmica mi itekako pomaže. Vraćam se u punu kondiciju, želim igrati na vrhunskom nivou pa ćemo vidjeti gdje će me to odvesti. Tu sam da pomognem Brentfordu i da vratim svoju karijeru na pravi put. Ne bih rekao da je ovo novo poglavlje, to je samo moj život koji se nastavlja. Naravno, ne mogu pobjeći od toga da me nije bilo nekoliko mjeseci, da sam imao taj zastoj. Biti ovdje sada, osam ili devet mjeseci kasnije, nevjerojatno je. Hvala svim ljudima i obitelji koja je bila uz mene", rekao je nakon utakmice Eriksen koji je u jednom trenutku imao i jači duel s Brandonom Williamsom, ali je reakcija igrača Norwicha postala hit na društvenim mrežama.

Danac je napravio prekršaj, Williams je krenuo uzvratiti, ali se zaustavio u posljednjem trenutku. Williams se nasmijao i zagrilio Danca što je naravno oduševilo sve pristune. I rezultatski Brentford s Eriksenom izgleda puno bolje. Jučer su savladali Norwich u gostima 3:1, uz hat trick Ivana Toneya i sada momčad trenera Thomasa Franka ima 27 bodova, šest bodova više od prvog ispod crte, Burnleya.

Kopirati
Drag cursor here to close