Danac u konkurenciji za prvih 11

Eriksen možda od prve minute, sudi opet Taylor

"Eriksen strašno napreduje, to je jasno na svakom treningu. Nismo ništa pričali o tome da bi mogao krenuti od prve minute, ali vidjet ćemo. Za njega i nas je bilo jako važno da se napokon vratio na teren", kaže trener Brentforda.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2022. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je njegova nova momčad doživjela poraz od 0-2 na domaćem terenu od Newcastlea, danski nogometaš Christian Eriksen u dresu Brentforda proslavio možemo reći svoju najveću pobjedu.

Eriksen je u igru ušao kao zamjena u 52. minuti utakmice i zaradio ovacije, to je bila njegova prva utamica nakon 259 dana i svega što je prošao. Danas se već piše i priča o tome kako bi mogao zauzeti svoje mjesto u početnih jedanaest Brentforda kontra Norwicha. Igrom sudbine, subotnji obračun na Carrow Roadu vodit će Anthony Taylor, sudac koji je vodio utakmicu Eura 2020.

"Eriksen strašno napreduje, to je jasno na svakom treningu. Nismo ništa pričali o tome da bi mogao krenuti od prve minute, ali vidjet ćemo. Za njega i nas je bilo jako važno da se napokon vratio na teren, da je dobio solidnu minutažu protiv Newcastlea. Sada se mislim može fokusirati maksimalno na teren i igru", kaže Thomas Frank.

Sudac Anthony Taylor je nakon utakmice u Danskoj, na Europskom prvenstvu pohvaljen zbog svoje reakcije u izuzetno dramatičnim okolnostima za Eriksena. Po riječima Franka, Christian nije imao pojma da će Taylor danas stajati na centru.

"Spomenuo sam to Christianu. Rekao sam: "Znaš li tko je sudac?". Nije znao….a onda je rekao "A, je li to Anthony? Kako smiješno, kakva slučajnost", odgovorio je Christian a prepričao Frank. 

Kopirati
Drag cursor here to close