Istekao mu ugovor

Eriksen potpisao ugovor karijere

Eriksen je početkom godine potpisao ugovor s Brentfordom na šest mjeseci. U tom je klubu vratio formu nakon duge pauze.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2022. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Christian Eriksen (30) uskoro će potpisati za Manchester United, javlja Fabrizio Romano. Danski ofenzivac dogovorio je suradnju na tri godine. U United stiže po isteku ugovora s Brentfordom. Eriksen će ovog tjedna postati igrač Uniteda. Ključan čovjek u cijeloj operaciji bio je novi menadžer kluba Erik ten Hag, koji je inzistirao na dovođenju Eriksena.

Eriksen je početkom godine potpisao ugovor s Brentfordom na šest mjeseci. U tom je klubu vratio formu nakon duge pauze. Podsjetimo, prošle je godine na Europskom prvenstvu doživio srčani zastoj. Nakon što mu je ugrađen defibrilator, automatski više nije mogao biti član talijanskog prvaka budući da Serie A ne dopušta nastup igračima kojima je ugrađen bilo kakav instrument koji regulira rad srca.

12. lipnja prošle godine u 42. minuti utakmice Danske i Finske na Euru, koja se igrala na Parkenu u Kopenhagenu, Eriksen je pao na tlo i ostao beživotno ležati. Tim hitne pomoći brzo je došao do njega i počeo postupak oživljavanja, nakon čega je na nosilima odveden s terena, a meč prekinut.

Eriksen je u karijeri igrao za Ajax, Tottenham, Inter i Brentford, a sada je ostvario transfer karijere u 30. godini. Za reprezentaciju Danske je odigrao 115 utakmica i zabio 38 golova, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close