Kako to, kako to ...

Englezima ulaznice koje su dobili od kluba proglašene za lažne

Nogometaš Liverpoola Andy Robertson kaže da su i ulaznice koje je dobio od kluba proglašene za lažne.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2022. u 17:50 N1BiH

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida su u subotu navečer u Parizu osvojili Ligu prvaka pobjedom protiv Liverpula (1:0), ali i dan kasnije glavna tema su događanja neposredno prije početka utakmice.

Početak je kasnio više od pola sata, a UEFA je objasnila da su problem bili navijači, njih nekoliko tisuća, koji su imali lažne ulaznice.

Ipak, mediji sa Otoka u nedjelju prenose da je u pitanju bio problem oko očitavanja kodova i da nisu sve ulaznice bile lažne.

Nogometaš Liverpoola Andy Robertson kaže da su i ulaznice koje je dobio od kluba proglašene za lažne.

''Naravno da su moje ulaznice išle kroz klub, a netko je rekao jednom od mojih prijatelja da ima lažnu kartu. Siguran sam da nije bila lažna jer ju je dobio od mene. Francuska policija je potom odlučila da baci suzavac na navijače i obitelji. Nije bilo dobro organizirano, ali moramo da imamo i razumijevanja jer je Pariz organizaciju finala dobio u posljednjem trenutku, s obzirom na sve što se događa u Rusiji'', izjavio je Robertson.

Škotski reprezentativac naglašava da je organizacija usprkos svemu morala da bude bolja.

''To je najveća utakmica u svijetu nogometa, trebalo je sve da bude bolje organizirano. Takva odlaganja ne smiju da se događaju, ali i to što se događalo sa policijom… Moram da razgovaram sa svojom obitelji. Znam da su svi dobro i to mi je najvažnije''.

Francuska policija je ranije tijekom dana priopćila da je uhićeno 68 osoba, dok je u nemirima ozlijeđeno više od 200.

Kopirati
Drag cursor here to close