Navijača Hajduka čekaju...

Englezi tvrde: Perišić na izlaznim vratima Tottenhama

Prema Transfermarktu šanse da Perišić dođe u Hajduk su 79 posto, što je malo više nego prethodna dva dana. Prošle je sezone u Tottenhamu igrao na poziciji lijevog krilnog beka, ali nije bio konstantan član prvog sastava.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2023. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Perišić je po svemu sudeći na izlaznim vratima Tottenhama. Iako još ništa nije službeno objavljeno, engleski mediji raspisali su se o njegovom odlasku, a tvrde i da mu je Tottenham već pronašao zamjenu. Novi trener Ange Postecoglou navodno preferira Marca Cucurellu, lijevog beka Chelseaja.

Španjolac je bio odličan u Brightonu te ga je Chelsea prošle godine doveo za ogromnih 65 milijuna eura. No nije se isplatio, bar ne dosad. Cucurella je pokazao da se ne uklapa u Chelsea te da je sklon kiksevima u obrani bez obzira na napadački potencijal. Zato će ga se Mauricio Pochettino u Chelseaju htjeti riješiti.

Što se tiče Perišića, navijače Hajduka uzbudila je vijest da bi već sad mogao doći u njihov klub. Hrvatski reprezentativac, kako je pisao Gianluca Di Marzio, vrlo je blizu potpisa za Hajduk. Bilo je to prije tri dana. Fabrizio Romano, doduše, rekao je da još uvijek nema dogovora Perišića i splitskog kluba.

Prema Transfermarktu šanse da Perišić dođe u Hajduk su 79 posto, što je malo više nego prethodna dva dana. Prošle je sezone u Tottenhamu igrao na poziciji lijevog krilnog beka, ali nije bio konstantan član prvog sastava. Kako se sezona bližila kraju, pao je u drugi plan i sve više bio na klupi.

Kopirati
Drag cursor here to close