Tražen

Engleski i španjolski mediji: Gvardiol odlazi u Tottenham

Leipzigov branič Joško Gvardiol, bivši igrač Dinama, pruža odlične partije u Bundesligi, a kao nova destinacija spominje se engleski Tottenham.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2022. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo je jučer utjecajni Daily Mail najavio mogući dolazak Gvardiola u Tottenham, kojeg trenutno vodi karizmatični Talijan Antonio Conte.

20-godišnji hrvatski reprezentativac nalazi se na vrhu liste želja sportskog direktora Tottenhama Fabia Paraticija. Ispred je Paua Torresa iz Villarreala i Svena Botmana iz Lillea.

Paratici prema pisanjima medija mora ojačati momčad, a posebno obrambeni dio kako bi uspio zadržati Contea na klupi, loši rezultati ove sezone i nedavno ispadanje u FA Kupu od Middlesbrougha mogli bi natjerati Talijani da napusti London.

Gvardiol je prošle sezone napustio Dinamo u transferu vrijednom 19 milijuna eura, a ove sezone jedan je od najboljih mladih igrača u Bundesligi.

Španjolski Mundo Deportivo prenosi kako su za usluge hrvatskog reprezentativca zainteresirani i klubovi iz Španjolske, ali ističu da je Tottenham veliki favorit zbog visoke odštete koju traži Leipzig, a ako je vjerovati medijima Nijemci traže oko 60 milijuna eura, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close