Milijuni u igri

Engleski gigant spremio dvoznamenkasti iznos za Dinamova talenta

Kako prenose Sportske novosti, ponudu od 14 milijuna eura – koja bi prema njihovim napisima mogla narasti s bonusima do 20 milijuna – spremio je jedan engleski gigant.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2020. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: YouTube / Joška Gvardiola prate gotovo svi relevantniji klubovi u Europi

Ranije ovog tjedna stigla je vijest kako je Lille ponudio deset milijuna eura za Joška Gvardiola. Tek odnedavno punoljetni stoper Dinama definitivno neće otići u francuski klub jer ponuda nije zadovoljila upravu hrvatskog prvaka, ali mladi dragulj plave svlačionice zato bi mogao put Otoka.

Kako prenose Sportske novosti, ponudu od 14 milijuna eura – koja bi prema njihovim napisima mogla narasti s bonusima do 20 milijuna – spremio je jedan engleski gigant.

Zasad nije poznato o kojem je točno klubu riječ, a spominju se njih tri, Manchester City, Chelsea i Tottenham.

Ranije su interres još za 18-godišnjeg braniča pokazivali Bayern, Ajax, Borussia Dortmund i Leipzig, ali čini se kako su njegove zrele partije upale u oko engleskim velikanima te njegov odlazak u najkompetitivniju ligu svijeta ne bi nikoga začudio.

Čini se kako Dinamu u ovome trenutku nedostaje novca u proračunu za novu sezonu te se ne cjenkaju previše.

Nikola Moro je tako prodan Dinamu iz Moskve za 8,5 milijuna, a samo pola godine ranije Modri nisu željeli razmatrati ponude od deset milijuna za svog veznjaka.

Za 'sitniš' je otišao i Damian Kadzior, za kojeg će Eibar platiti dva milijuna.

Ukoliko neki engleski klub uistinu nudi 14 milijuna, uz bonuse, za mladog i još neiskusnog Gvardiola, nema dvojibi da bi taj posao mogao brzo preko tezge.

Kopirati
Drag cursor here to close