Modri preslaguju momčad

Prijelazni rok u Dinamu: Izet neće iz kluba, a Nikola je mor'o

Hajrovićeva astronomska plaća, od navodno 850 tisuća eura, danas žulja čelnike Modrih i želja je riješiti ga se. S druge strane Nikola Moro, koji je obavio liječnički pregled u Italiji, uskoro odlazi u moskovski Dinamo.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2020. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: GNK Dinamo / Izet Hajrović ne želi u Lokomotivu

Izet Hajrović ipak ne želi napraviti korak nazad u karijeri prelaskom u Lokomotivu, pišu Sportske novosti.

Napadač koji je u protekloj sezoni pao u drugi plan želi ostati u Dinamu i pokušati se nametnuti Zoranu Mamiću, koji ga, prema svemu sudeći, ne vidi kao prvotimca na kojeg računa u novoj sezoni.

Hajrovićeva astronomska plaća, od navodno 850 tisuća eura, danas žulja čelnike Modrih i želja je riješiti se takvih davanja za igrača na kojeg ozbiljno ne računaju. Ponuda zasad nema, a u Lokomotivi bi itekako bio u izlogu. 

Foto: Fah / Nikola Moro će po svemu sudeći iz Dinama u Dinamo...

Dinamo je pak na posudbu na Kajzericu poslao talentiranog veznjaka Marka Gjiru te Marija Ćužu, napadača koji je u Istri pokazao da se na njega u budućnosti itekako može računati.

Redove višestrukog hrvatskog prvaka trajnije napušta jedan od najvećih dragulja Nikola Moro, koji je obavio liječnički pregled u Italiji i uskoro će se pridružiti drugom Dinamu, onom iz Moskve.

Transfer se procjenjuje na oko osam milijuna eura, a spominje se i 20 posto od budućeg transfera. Kako pišu Sportske novosti, Moro se već oprostio sa suigračima.

Kopirati
Drag cursor here to close