Karamele se tope

Manchester United u završnici "slomio" West Ham

Na vrhu je Manchester City sa 56 bodova, 11 više od drugog Liverpoola.
Sport / Nogomet | 22. 01. 2022. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda skočili su na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv West Ham Uniteda do koje su stigli u posljednjim trenucima.

U trećoj od tri minute sudačke nadoknade Cristiano Ronaldo gurnuo je loptu u for Cavaniju na lijevoj strani kaznenog prosztora gostiju, uslijedila je oštra lopta kroz peterac koju je u mrežu uspio zakucati Rashford.

Bio je dojam da je u trenutku dodavanja Ronalda za Cavanija urugvajski napadač bio u zaleđu, ali VAR suci se nisu oglasili i moglo je početi veliko slavlje na Old Traffordu.

Southampton zaustavio niz pobjeda Manchester Cityja

Niz pobjeda engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja u Premier ligi zaustavljen je na brojci 12 nakon što su u susretu 23. kola na gostovanju kod Southamptona odigrali 1-1.

Domaće je u vodstvo doveo Walker-Peters u 7. minuti nakon lijepe akcije s Redmondom, a na konačnih 1-1 poravnao je Laporte koji je u mrežu sproveo ubačaj De Bruynea.

U prvom dvoboju subotnjeg programa 23. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Villa je kao gost svladala Everton sa 1-0 (1-0).

Pobjednički pogodak gosti iz Birminghama postigli su u samoj završnici prvog poluvremena kada je Buendia (45+3) u mrežu sproveo ubačaj iz kuta donedavnog igrača Evertona Dignea, javlja HIna.

Ovom pobjedom Aston Villa je skočila na 10. mjesto ljestvice sa 26 bodova, dok je Everton ostao 16. sa 19 bodova.

Na čelu je Manchester City sa 56 bodova, 11 više od drugog Liverpoola.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close