José Manuel Llaneza, potpredsjednik Villarreala

Emery: Pobjeda za bolesnog potpredsjednika

"Posvećujem je Joseu Manuelu Llanezi koji se oporavlja od teške bolesti i prolazi kroz teško razdoblje. Jutros sam razgovarao s njim i drago mi je da smo ga ovom pobjedom razveselili" istakao je nakon utakmice Emery.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2022. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

José Manuel Llaneza, potpredsjednik Villarreala je ne tako davno potvrdio kako boluje od leukemije, točnije javnost je upoznao
putem pisma.Predsjednik Villarreala Fernando Roig poslao je poruke ohrabrenja nakon utakmice protiv Real Madrida u kojoj
je "žuta podmornica" remizirala, nadajući se kako će taj rezultat malo popraviti raspoloženje Llaneze.

Nekoliko dana ranije se znalo kako je Llaneza morao biti hospitaliziran, iako problem nije otkriven. Od tada su direktori kluba, tehničari i igrači slali poruke ohrabrenja, posebno na društvenim mrežama , da žele što brži oporavak svom potpredsjedniku.

"Prije otprilike dva tjedna dijagnosticirana mi je leukemija. Neću da vam objašnjavam kolik je to težak udarac za mene, ali moram reći kako sam odmah počeo da dobijam poruke i pozive od prijatelja, igrača, bivših igrača, trenera, navijača i drugih ljudi koji su na ovaj ili onaj način prošli kroz klub. Također, nekoliko dana kasnije čuo sam našeg predsjednika kako me bodri nakon utakmice protiv Real Madrida. Zato sam se odlučio suočiti na ovo bolešću i zato ću izaći kao pobjednik, napisao je između ostalog potpredsjednik Villarreala.
Dan poslije velikog trijumfa "žute podmornice" u Torinu oglasio se Unai Emery, strateg momčadi koji je također spomenuo potpredsjednika.

"Posvećujem je Joseu Manuelu Llanezi koji se oporavlja od teške bolesti i prolazi kroz teško razdoblje. Jutros sam razgovarao s njim i drago mi je da smo ga ovom pobjedom razveselili" istakao je nakon utakmice Emery.

" U prvom poluvremenu smo imali dvije ili tri dobre prilike dok su u drugom poluvremenu oni držali posjed lopte, ali smo također imali šansu zabiti gol. Očekivao sam dugu utakmicu što se na kraju i dogodilo, a odatle je i stigla pobjeda" dodao je Emery.

 

Kopirati
Drag cursor here to close