Nagrada za eventualni plasman u Katar

Elmas spreman, predsjednik pripremio pola milijuna eura

"Vi ste za nas prvaci, pobjednici i ponos svih nas. Vjerujemo u vas i zato vam želim uspjeh u meču s Portugalom. Najmanje što kao vlada možemo učiniti je izdvojiti nagradu od 500.000 eura ako se plasirate na Svjetsko prvenstvo" rekao je Kovačevski
Sport / Nogomet | 27. 03. 2022. u 22:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjeverna Makedonija je na nogama. Iako su u posljednjem ciklusu kvalifikacija tukli Njemačku, iako su već igrali na Europskom prvenstvu, posljednji trijumf protiv Italije i ulazak u "finale baraža" je zaludio naciju.

Cijela država je na nogama, u anketi koju su proveli makedonski mediji čak 70 posto navijača vjeruje da na krilima euforije mogu izbaciti i favorizirani Portugal.U takvoj situaciji je predsjednik vlade Sjeverne Makedonije Dimitar Kovačevski obećao nagradu igračima od 500.000 eura ako izbore plasman u Katar.

"Vi ste za nas prvaci, pobjednici i ponos svih nas. Vjerujemo u vas i zato vam želim uspjeh u meču s Portugalom. Najmanje što kao vlada možemo učiniti je izdvojiti nagradu od 500.000 eura ako se plasirate na Svjetsko prvenstvo" rekao je Kovačevski igračima u avionu.
Crveno-žuti su na put krenuli s puno optimizma, a za razliku od utakmice protiv Italije, sad su jači za Elmasa i Kostadinova. Posebno bitan je Napolijev Elif Elmas, koji im je vjerojatno najbolji igrač.

"Iskreno, ovo je možda jedna od najtežih utakmica, povijesna za sve nas koji ćemo istrčati na Dragao. Imamo 90 minuta da ispunimo san iz djetinjstva, ne samo naš, već i cijele zemlje. Moramo znati da ne smijemo propustiti priliku i da svi moramo umrijeti na terenu da bismo stigli do Katara. Bit će to sasvim drugačija utakmica od one u Palermu jer je Portugal pojedinačno kvalitetniji. Ali svjesnI smo da nas 90 minuta dijeli od Katara" rekao je Elmas koji je propustio dvoboj s Italijom, ali se očekuje da će biti lider protiv Portugalaca.

Kopirati
Drag cursor here to close