Serie A

Edin Džeko zabio protiv Genoe, Lecce iznenadio Inter

U ranije odigranom susretu nogometaši Leccea priredili su iznenađenje odigravši 1-1 protiv Intera. Inter je tako spojio dva kola bez pobjede
Sport / Nogomet | 19. 01. 2020. u 22:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na gostovanju pobijedila Genou sa 3-1 upisavši prvu pobjedu u zadnja tri kola.

Nakon što je doživjela domaće poraze od Torina (0-2) i Juventusa (1-2), Roma je u Genoi prekinula crni niz.

Pobjedu Rimljanima donijeli su Cengiz Under (5), Davide Biraschi (44-ag) i Edin Džeko (74), dok je pogodak za domaćine zabio Goran Pandev (45).

U ranije odigranom susretu nogometaši Leccea priredili su iznenađenje odigravši 1-1 protiv Intera. Inter je tako spojio dva kola bez pobjede i otvorio priliku Juventusu da večerašnjom pobjedom protiv Parme pobjegne "Nerazzurrima" na četiri boda prednosti. 

U prošlom kolu Inter je kod kuće odigrao 1-1 protiv Atalante, a istim rezultatom je završio i ogled protiv Leccea.

Inter je poveo u 71. minuti golom Alessandra Bastonija, a šest minuta kasnije izjednačio je Marco Mancosu. Za Inter je do 82. minute igrao Marcelo Brozović.

Identičnim rezultatom je završio susret između Bologne i Verone koju vodi Ivan Jurić. Bologna je povela u 20. minuti preko Mattije Banija, a izjednačio je u 80. minuti Fabio Borini.

Bez pobjednika je završio i susret između Brescije i Cagliarija. Gosti su poveli, domaćin je potom okrenuo rezultat u svoju korist, no na koncu je završilo 2-2. Oba gola za Bresciju zabio je Ernesto Torregrossa (27, 49), a za goste Joao Pedro 820, 68-11m). Za Cagliari, koji je osvojio prvi bod nakon četiri poraza u nizu, od 53. minute je igrao Marko Rog.

Rebić ušao s klupe i s dva gola Milanu donio pobjedu protiv Udinesea

Hrvatski reprzentativac Ante Rebić postigao je svoje prve pogotke u dresu talijanskog velikana Milana i donio mu pobjedu 3-2 (0-1) pred domaćim navijačima protiv Udinesea u utakmici 20. kola talijanske Serie A, odigranoj u nedjelju na San Siru. Gosti su poveli u 6.

U prvom nedjeljnom susretu Milan je pobijedio Udinese sa 3-2, a junak susreta bio je dvostruki strijelac hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Na ljestvici vodi Juventus sa 48 bodova i utakmicom manje, Inter na drugom mjestu ima 47 bodova, Lazio je treći sa 45 bodova, a stepenicu niže je Roma sa 38 bodova.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close