Humanitarac

Edin Džeko gestom razveselio Hajdukove navijače

''500 eura od mene'', napisao je Džeko i oduševio navijače Hajduka koji su ga odmah pozvali u Hajduk, jednom je i obećao.
Sport / Nogomet | 26. 01. 2024. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan maloljetnik iz Koprivnice nedavno je bio meta napada trojice navijača Dinama u školi. Trojac je tjerao mladića s autizmom da govori kako navija za Dinamo te da je Dinamo najbolji klub.

Sve su to snimili, a snimka se brzo proširila među navijačima Hajduka kojima se baš nije svidjelo nasilno ponašanje mladih ljudi, piše Gol.hr

Tako su navijači Hajduka pokrenuli humanitarne akcije. Mladić i njegova majka ne žive u bajnim uvjetima pa su im već osigurali drva grijanje, mobitele, a mladić je dobio i dres Marka Livaje.

Novčana pomoć ne prestaje stizati, a u sve se uključio i Edin Džeko.

Napadač Fenerbahčea potpisao se na crtež mladog umjetnika koji se na Instagramu zove ''arts by Patkljak". Taj crtež je završio na aukciji, a čim je vidio, javio se napadač BiH.

''500 eura od mene'', napisao je Džeko i oduševio navijače Hajduka koji su ga odmah pozvali u Hajduk, jednom je i obećao, a sada je pitanje hoće li obećanje o dolasku u bijeli dres i ispuniti.

Kopirati
Drag cursor here to close