Svršetak patnje

Eden Hazard i Real sporazumno raskinuli ugovor

Real Madrid i Eden Hazard dogovorili su sporazumni raskid ugovora i belgijski nogometaš će napustiti klub 30. lipnja 2023. godine, objavljeno je na službenim stranicama španjolskog kluba.
Sport / Nogomet | 03. 06. 2023. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Madrid Xtra / Eden Hazard

Hazard je bio član Kraljevskog kluba četiri sezone, a tijekom tog perioda Real Madrid osvojio je osam titula.

Ipak, nije opravdao odštetu od 100 milijuna eura koliko je Real Madrid platio Chelseaju za njegove usluge.

Eden Hazard je 2019. godine stigao u Real Madrid kao veliko pojačanje, no na Santiago Bernabeuu nekada sjajni Belgijac nije pokazao ništa.

Ove sezone odigrao je 10 utakmica za Kraljeve i postigao je jedan gol. Ukupno je u dresu Reala odigrao samo 76 utakmica uz učinak od sedam pogodaka i 12 asistencija.

S Kraljevskim klubom je uzeo dvije titule La Lige, Kup kralja, španjolski superkup, Ligu prvaka i UEFA Superkup. Bio je najplaćeniji igrač Reala i novac koji je dobio na bankovni račun od Madriđana, vjerojatno je jedan od najlakše zarađenih u nogometu ikad.

Španjolski mediji pišu kako će Belgijac kroz nekoliko idućih sati odlučiti što dalje, a velika je vjerojatnost da će donijeti odluku da završava karijeru sa samo 32 godine.

U bogatoj karijeri Hazard je blistao u dresu Chelseaja. Za Plavce je nastupio 352 puta uz 110 golova i 92 asistencije. Osvojio je dvije Premier lige, FA kup, EFL kup i dva puta Europa ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close