Nezadovoljni navijači i srčani udar

VIDEO I Dvije utakmice prekinute u Engleskoj

Navijači Readinga više ne mogu izdržati, s obzirom na to da njihov klub propada ka četvrtom rangu engleskog nogometa strelovitom brzinom.
Sport / Nogomet | 14. 01. 2024. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Premiershipu su odigrane samo dvije utakmice pa je pažnja na Otoku bila usmjerena na niže lige. Tamo je bilo poprilično burno.
Dogodila su se dva prekida, radilo se o susretima League One. Prva utakmica prekinuta je već u 16. minuti na Car Leasing Stadiumu gdje su se sastali Reading i Port Vale.

I to nakon samo 15-ak minuta igre. Kao u neka prošla vremena utakmica je prekinuta zbog ulaska navijača u teren. Ne nije njihova želja bila obračun s protivničkim već su nezadovoljni radom predsjednika kluba Daija Yonggea, koji je kupio kontrolni paket dionica prije sedam godina.

Prvo su zasuli teren teniskim lopticama, a onda su i ušli na isti. Navijači Readinga više ne mogu izdržati, s obzirom na to da njihov klub propada ka četvrtom rangu engleskog nogometa strelovitom brzinom, plaće kasne, ne uplaćuju se porezi i još pokoja financijska nepravilnost izbacile su navijače iz takta i ovako su odučili iskazati nezadovoljstvo. Rezultat je tad bio 0:0 i zasad nije poznato hoće li se utakmica nastaviti.

Video: Reading - Port Vale 

Utakmicu Boltona i Cheltenhama prekinuli su zdravstveni problemi jednog navijača na tribinama, ona je pak prekinuta u 29. minuti, također pri rezultatu 0:0 kad se jedan navijač srušio na tribini. Liječničko osoblje utrčalo je na tribinu, a navijači su ispraznili dio tribine oko njih.

Sudac je igrače poslao u svlačionicu dok je liječničko osoblje oživljavalo navijača, a poslije 20-ak minuta na nosilima su ga prenijeli do hitne pomoći koja ga je prevezla u bolnicu. Prekid je ukupno trajao pola sata, a obje strane složile su se kako će ju odgoditi jer je navijač u tim trenucima još bio u kritičnom stanju.

Kopirati
Drag cursor here to close