U njegovom stilu

Barton žestoko napao nogomentne analitičarke Eni Aluko i Lucy Ward

Na Bartonov ispad ubrzo je reagirao i bivši engleski reprezentativac Gary Neville, koji je stao u obranu ITV-a. Žestoko je na to reagirao Barton te bez dlake na jeziku spustio Nevillea debelo na zemlju.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2024. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joey Barton nikada ne drži ruku na ručnoj. Neće niti usporiti. Takav je bio na terenu, takav je van terena. Sada se potpuno nepotrebno
onako u svom stilu obrušio na Eni Aluko i Lucy Ward, bivše nogometašice koje se bave komentiranjem utakmica. Aluko je igrala za Chelsea, Juventus, za reprezentaciju Engleske je upisala 102 nastupa, dok je Lucy Ward većinu svoje karijere provela u ekipi Leedsa. Trenutačno su Eni i Lucy uposlene kao analitičarke ITV televizije.

"Začepite je*eni idioti. Nosite ih s ekrana. Uništavaju nam utakmice svima. To se događa kada tjerate nedovoljno kvalificirane i nedovoljno pripremljene ljude da rade ovaj posao. Od sada ću ih sve zvati serijskim ubojicama, na svakom videu kojeg pustite.“, započeo je Barton, pa nastavio u istom tonu:

"Više me nije briga, svima nam je dosta tih sranja oko različitosti na televiziji. Nadam se da će svi koji dijele moje mišljenje okrenuti se protiv vas odmah nakon što nam servirate ove gluposti. Pokušao sam igrati na lijepo, ali niste me slušali".

Šokirao je ovaj istup i samu televizijsku kuću koja je stala u obranu svojih zaposlenica:

Zaista je užasno to što bivši nogometaš Joey Barton, koji ima velik broj pratitelja na društvenim mrežama, napada naše dvije analitičarke Eni Aluko i Lucy Ward komentarima o njihovom spolu i spominjanjem imena serijskih ubojica. To je tako užasno i sramotno s njegove strane. Nogomet je za sve.“, poručili su iz ITV Football.

Na Bartonov ispad ubrzo je reagirao i bivši engleski reprezentativac Gary Neville, koji je stao u obranu ITV-a. Žestoko je na to reagirao Barton te bez dlake na jeziku spustio Nevillea debelo na zemlju.

"Gary, spusti glavu dole ili ćeš i ti biti ‘istresen‘. Znam da te plaćaju i ne želim da te izbijem iz cipela. Brini se za neki od 3758 poslova koje vodiš. Ja ću odlučiti koliko ću daleko ići, ne ti", poručio mu je Barton koji je kao trener vodio Fleetwood i Bristol Roverse, ekipu u kojoj je nedavno dobio otkaz.

 

Kopirati
Drag cursor here to close