Posljednje informacije

Dva problema u pregovorima Modrića i Reala

Nakon što je madridski klub dogovorio jednogodišnje produljenje ugovora s Tonijem Kroosom, isto će napraviti i s hrvatskim kapetanom.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2023. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema posljednjim informacijama, Luka Modrić (37) je sve bliže produljenju ugovora s Real Madridom. Potvrdio je to jučer i Fabrizio Romano, svjetski stručnjak za transfere. Nakon što je madridski klub dogovorio jednogodišnje produljenje ugovora s Tonijem Kroosom, isto će napraviti i s hrvatskim kapetanom, smatra Talijan.

U međuvremenu, španjolski As piše kako je hrvatski kapetan odbio novu bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. "Hrvat, koji će u rujnu napuniti 38 godina, ima prioritet ostanka u Realu. Ipak, Arapi su udvostručiti dosadašnju ponudu i nude mu 25 milijuna eura neto. Osim toga, Saudijci mu nude i 50 milijuna eura bez poreza za dvije sezone."

"Nitko u Madridu ne osporava Modrićevu karijeru. Naprotiv, smatra ga se jednim od najboljih pojačanja u posljednjem desetljeću. Njegov sjajan doprinos posebno se ističe u velikim utakmicama, u kojima on briljira. Ali postoje dva problema: Real neće slijediti cifre koje nude Arapi, i s druge strane, u ljeto 2024. se igra Europsko prvenstvo."

Ovih dana Toni Kroos (33) je produljio ugovor s Realom, a u klubu su zadovoljni jer se Nijemac povukao iz reprezentacije. Ipak, Modrić to još ne misli napraviti i planirati igrati za Hrvatsku u Ligi nacija, ali i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj, prenosi Index.

"Modrić nije voljan slijediti Kroosov primjer. U Madridu postoje neke sumnje oko toga može li igrač njegovih godina dodati još deset utakmica maksimalne potrošnje onima koje ima u klubu. Modrić, koji s Hrvatskom u lipnju igra Ligu nacija, želi igrati i kvalifikacije za Euro 2024."

"U Realu je nakon Svjetskog prvenstva 2022. potvrđeno da je Modrić bio jedan od nogometaša kojem je trebalo više vremena za podizanje spremnosti i forme. Ali kad je to uspio, poletio je poput rakete. U ovom trenutku Modrić je jedan od najboljih Realovih igrača", dodaju Španjolci.

Podsjetimo, Modrić je jednogodišnje produljenje s Realom potpisao i prošle godine, a iduća sezona bit će mu čak 12. u španjolskom velikanu. Za to je vrijeme s klubom osvojio 22 trofeja te je lako moguće da će ta brojka uskoro i narasti.

Kopirati
Drag cursor here to close