Fenerbahce

Dušan Tadić: Vjerujem da Džeku mogu učiniti najboljim strijelcem sezone

Dodao je kako je Džeku od ranije poznavao te kako je znao da je dobra osoba i sjajan igrač.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2023. u 19:07 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski nogometaš i novi član turskog velikana Fenerbahcea Dušan Tadić izjavio je kako je sretan što je dio ove obitelji te kako vjeruje da suigrača bh. reprezentativca Edina Džeku može učiniti najboljim strijelcem predstojeće sezone.

Tadić, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog i koji je ovog mjeseca iz Ajaxa prešao u Fenerbahce, govorio je za klupsku televiziju "FBTV" o očekivanjima u predstojećoj sezoni.

"Jako sam sretan što sam dio ove obitelji. Jedva čekam da izađem preda naše navijače i da s njima nešto osvojimo", rekao je Tadić.

Dodao je kako mu je poznato da su za Fenerbahce igrala značajna nogometna imena, poput Alexa de Souze i Roberta Carlosa.

"Možemo nabrojati mnoge igrače kao što su Alex, Roberto Carlos... Previše je dobrih igrača bilo uključeno u povijest ovog kluba. To što je Edin Džeko ovdje bio mi je dobar pokazatelj da ovaj klub ove godine želi napraviti nešto posebno", rekao je Tadić.

Dodao je kako je Džeku od ranije poznavao te kako je znao da je dobra osoba i sjajan igrač.

"Jako sam sretan što sam mu prijatelj, ali i suigrač. Nama je najvažnije da Fenerbahce učinimo uspješnim, da mi budemo uspješni u Fenerbahceu. Nadam se da ga mogu učiniti najboljim strijelcem ove sezone", poručio je Tadić.

Kopirati
Drag cursor here to close