Pred utakmicu na Tušnju

Dudić: Samopouzdanja imamo dovoljno

"S obzirom da je Sloboda napravila promjenu na klupi, očekujem neke male rokade u njihovoj momčadi. Očekujem možda da krenu u utakmicu sa možda težnjom da postignu neki rani gol ili možda budu čekali priliku iz prekida", mišljenja je Dudić.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2022. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvije vezane pobjede u prvenstvu i Kupu, danas nogometaše Veleža očekuje duel protiv Slobode. Tuzlaci su jedna od onih momčadi koje Velež u prethodna dva duela ove sezone nije uspio savladati. U prvoj igranoj još u kolovozu prošle godine, Sloboda je slavila kao gost 2:0, dok je u drugom Velež do 95.minute držao tri boda u svojim rukama, a onda je zabio Zličić u 95.minuti. Sloboda je u rezultatskoj krizi, promijenili su domaćini današnjeg susreta i trenera, sada je tu Amir Spahić.

Sloboda je u prvenstvu bez pobjede od listopada prošle godine. Tada su na Tušnju savladali Radnik 3:0. U posljednja četiri prvenstvena susreta poraženi su četiri puta. Danas trener Spahić ne može računati na Josipa Balića i Haruna Beganovića, Saida Husejinovića i Dženisa Beganovića.

"Vidim da pokušavaju privući publiku u što većem broju, sigurno će probati prekinuti ovaj neugodni niz bez pobjede. To znači da će biti pod pritiskom što možemo iskoristiti jer rasterečeno ćemo ući u utakmicu. Dvije pobjede ostvarene u samo tri dana svakako su podigle naše samopouzdanje što je za nas jako važno. S obzirom da je Sloboda napravila promjenu na klupi, očekujem neke male rokade u njihovoj momčadi. Očekujem možda da krenu u utakmicu sa možda težnjom da postignu neki rani gol ili možda budu čekali priliku iz prekida. Naravno da će puno toga ovisiti o stanju terena" rekao je u najavi susreta Dudić koji će svoju najbolju postavu slagati ovaj put bez Bajrića koji pauzira još jednu utakmicu zbog crvenog kartona, u sastavu neće biti Ovčine, dvojice igrača koji su preskočili i Tuzla City, dok je Dejanović nastradao u susretu protiv Tuzla Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close