Pred gostovanje Tuzla Cityja

Dudić: Očekujem otvorenu utakmicu

Probat ćemo se što bolje pripremiti, očekujem otvorenu utakmicu gdje oba tima traže posjed lopte. Pokušat ćemo ponoviti izvedbu protiv Širokog Brijega i ako tako bude sigurno očekujem pozitivan rezultat" kaže Dudić.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2022. u 02:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgledalo je u prva dva susreta ovog proljeća dobro. Dva trijumfa, po jedan u prvenstvu i Kupu protiv Željezničara i Širokog Brijega.
A onda je došlo gostovanje u Banja Luci. I poraz. Koji kao poraz nije neočekivan, međutim kada izgubite na način na koji je Velež onda moraju ostati tragovi. Baš kao i u prvom dijelu sezone. Poraz od Borca na domaćem terenu, suđenje, prekid utakmice, napadi na suce, kaos nakon kojeg će netko reći momčad se još uvijek oporavlja.

Tada je kao i sada prvi naredni protivnik bila momčad Tuzla Cityja, na Tušnju. Velež je izgubio 2:1, iako je po prikazanom na terenu mogao i nešto više napraviti. Sada je opet tu Tuzla City kao drugoplasirana momčad lige koja se muči prije svega sa rezultatima. Tri utakmice bez pobjede, iako igra nije bila loša, naprotiv.

"Tuzla City je odmah iza Zrinjskog i dobro su odigrali ove tri utakmice dosad. Međutim, nije ih pomazio rezultat i dešava im se što se dešavalo nama u prošloj polusezoni – protivnik jednom dođe do njihvog gola i odmah ih ugrozi. U tom su nekom lošem ritmu, ali sigurno ekipa za puni respekt. Ekipa puna dobrih individualaca, a i Musemić to dobro radi i Tuzla City je prvi put gdje jeste. Sigurno je tu veliki utjecaj Musemića.Probat ćemo se što bolje pripremiti, očekujem otvorenu utakmicu gdje oba tima traže posjed lopte. Pokušat ćemo ponoviti izvedbu protiv Širokog Brijega i ako tako bude sigurno očekujem pozitivan rezultat" kaže Dudić koji će imati na raspolaganju sve igrače, jer su suspenziju zbog kartona odradili Radovac, Hasanović, Zajmović i Ovčina.


Tuzla City je izuzetno kvalitetan, neugodan protivnik za Velež, ekipa koju je Velež zadnji put na domaćem terenu savladao septembra 2019. godine. Od te utakmice koja je završila trijumfom Rođenih 2:1, od te utakmice do danas, kroz šest duela Velež je slavio samo jednom, na Tušnju. Zanimljivo od šest utakmica, samo je jedna igrana u Mostaru. Povratak Radovca u momčad je sasvim sigurno veoma važno budući da je upravo on najvažnijih igrača u Dudićevom sustavu.

Kopirati
Drag cursor here to close