Veležu tri boda u Trebinju

Dudić: Naša pobjeda je zaslužena

"Po ovakvom terenu, bilo je četiri gola i dosta prilika, što je više nego što se očekivalo. Mislim da je naša pobjeda zaslužena, iskreirali smo dovoljno prilika, a protivnik osim penala nije stvorio previše opasnosti po naš gol", rekao je Dudić.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2021. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Policama je još jednom ove sezone Velež potvrdio da mu čini se odgovaraju gostujući tereni. Od početka sezone izgubio je samo dvije utakmice, protiv najboljih momčadi lige, Zrinjskog i Tuzla City. U preostalih sedam susreta, osvojio je čak 13 bodova.

I opet je na teškom terenu slično kao i na Tušnju prije dva kola momčad vrlo dobro reagirali na uvjete i ono što se izdešavalo na terenu. Vratila se nakon gola zaostatka i ostvarila po prikazanom zaslužen trijumf.

"Po ovakvom terenu, bilo je četiri gola i dosta prilika, što je više nego što se očekivalo. Mislim da je naša pobjeda zaslužena, iskreirali smo dovoljno prilika, a protivnik osim penala nije stvorio previše opasnosti po naš gol.Čestitam svojim momcima na borbenosti i želji, to je bilo presudno, a domaćinima i kolegi Kruniću želim sreću u nastavku, rekao je nakon utakmice u Trebinju, Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close