Nesvjesno se povukli

Dudić: Dominiramo i onda opet strepimo na kraju

Trener Veleža Feđa Dudić smatra da je njegova momčad zasluženo pobijedila, pogotovo jer je do 2:0 rezultata bila konkretnija i bolja.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2020. u 18:00 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No, Dudić nije zadovoljan kako su se domaći nakon vodstva povukli i doveli pobjedu u pitanje. 

“Od 2:0 jednostavno nam se desi da se nesvjesno povučemo, aja nikakvu takvu uputu nisam dao. Široki je preuzeo inicijativu i počeo da bolje igra i na kraju su dali taj gol. Na kraju strepiš do kraja na ovakvoj utakmici gdje imamo dominaciju, strepiš iako nije bilo nekih izrazitih prilika i šuteva prema našem golu, a onda ti se može dogoditi da prospeš sve ovo što si dobro uradio u nekih 65-70 minuta. Možemo biti zadovoljni, igrali smo i prošla dva kola dobro, ali nas nije pogledao rezultat. Danas nas je pogledao rezultat”, rekao je Dudić poslije utakmice. 

Trener Širokog Brijega Toni Karačić priznao je da je Velež bio nešto kvalitetnija momčad, dovoljno za pobjedu. 

“S obzirom na okolnosti plan je bio da igramo defanzivno i tu smo bili dosta solidni, ali ofenzivno smo mogli biti kvalitetniji. Na otvaranju drugog poluvremena postigli su dva gola, a da smo mi dali na vrijeme gol za 2:1 možda bi bilo drugačije. Ovako nismo mogli doći do situacije da izjednačimo”, rekao je Karačić, osvrnuvši se i na novi duel u Kupu koji čeka dvije momčadi na istom mjestu iduće nedjelje. 

“Imat ćemo problema s igračima koji su pozvani u reprezentaciju, pokušat ćemo se osvježiti i naravno pokušati proći u iduću rundu”, dodao je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close