Zdravstveni problemi

Mladi golman Manchester Uniteda završio karijeru

Manchester United u svom priopćenju o Woolstonu nije precizirao o kakvoj se ozljedi radi, ali Transfermarkt navodi kako je riječ o problemima s kukom.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2022. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Golman Manchester Uniteda Paul Woolston mora završiti svoju karijeru iako ima samo 23 godine. Woolston je morao 'pod nož' dva puta u dva mjesaca, u ožujku i travnju prošle godine, a skupio je 19 nastupa za Unitedove rezerve u Premier ligi 2 nakon što je stigao iz Newcastlea 2018. godine.Manchester United u svom priopćenju o Woolstonu nije precizirao o kakvoj se ozljedi radi, ali Transfermarkt navodi kako je riječ o problemima s kukom.

"Uvijek je tužno kada se netko tako mlad mora umiroviti, ali važnije od nogometa je da ima normalan život. On je sjajan momak i sjajan vratar, zaista nam ga je žao. Želim mu sve najbolje", rekao je De Gea.

"Ovo je užasno za njega samoga i za sve oko njega. On je sjajan momak koji zna što želi. Bio je tehnički jako talentiran vratar i šteta ga je izgubiti u tako mladoj dobi", dodao je Henderson.

Woolston se nogometom počeo baviti kao desetogodišnjak u Sunderlandu, prije prelaska u Newcastle 2015. godine. Branio je i boje engleskih U17 i U18 reprezentacija.

Kopirati
Drag cursor here to close