Oštećen travnjak

Dronovi raspršili kiselinu po stadionu Veleža?

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije nisu mogli službeno potvrditi ove informacije te još uvijek nije poznato tko stoji iza svega.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2024. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poslijepodnevnim i večernjim satima u nedjelju došlo je do oštećenja travnjaka na stadionu Rođeni, domu Veleža iz Mostara.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, po travnjaku ovog terena je uz pomoć dronova posuta kiselina, koja ga je u dobroj mjeri oštetila, a na teren su bačene i baklje.

"Jučer je dron kružio iznad stadiona u poslijepodnevnim satima i to su vidjela djeca koja spavaju u prostorijama koje imamo za njih na stadionu. Ljudi koji osiguravaju stadion su mi rekli da je teren posut tečnošću od koje je trava požutjela i to izgleda sve lošije kako vrijeme odmiče", rekao je predsjednik FK Velež Senad Kevelj za Klix.ba.

"5.5.2024. godine, u 22.00 sati, u PS Mostar Sjever prijavio je djelatnik na održavanju stadiona "Rođeni" u Vrapčićima da je došlo do oštećenja travnjaka na navedenom stadionu u dužini od oko 15 metara, na nepoznat način. Lice mjesta osigurano do vršenja očevida", stoji u biltenu MUP HNŽ-a.

Još uvijek nije poznato tko stoji iza svega, a o uzrocima i okolnostima znat će se nakon očevida.

Podsjećamo, travnjak na stadionu Rođeni doživio potpunu rekonstrukciju u sklopu velikog projekta Nogometnog saveza BiH, koja je okončana početkom 2023. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close