On me pita, da l' se kod vas puca

Drmić trebao već biti u avionu za Tursku, a onda naglo stopirao transfer

Drmić nije znao gdje je Gaziantep, ali čim je shvatio da je grad udaljen tek 60 kilometara od Sirije, odlučio je poklopiti slušalicu Turcima.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švicarski reprezentativac Josip Drmić pao je u potpuno drugi plan na Maksimiru, dobiva minute na kapaljku, transfer se činio neizbježnim, ali navodna velika plaća švicarskog internacionalca predstavljala je problem.

Ipak, našao se kupac za Drmića, turski mediji javljaju da je 31-godišnjak bio pred samim vratima turskog Gaziantepa, ali da se Drmić odlučio u posljednji trenutak povući iz tranfera.

Kako navode mediji, Drmić nije znao gdje je Gaziantep, ali čim je shvatio da je grad udaljen tek 60 kilometara od Sirije, odlučio je poklopiti slušalicu Turcima.

Drmić je trebao biti veliko pojačanje za Modre kada je stigao na Maksimir, ali spletom trenerskih odluka i problema sa zdravljem, nije zablistao u Zagrebu kao što je bio slučaj ranije u Rijeci.

Bišćanu nije bio u planovima, ali Jakirović je potvrdio da računa usluge iskusnog napadača te da će biti mjesta za njega u rotaciji s obzirom na broj utakmica u Europi i u domaćem prvenstvu. Nekoliko završnih minuta već je dobio u nedjeljnom derbiju s Rijekom.

U dresu Modrih upisao je 52 nastupa u svim natjecanjima uz učinak od 14 pogodaka i devet asistencija, piše Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close