Beograd

Dramatično na utakmici Partizana i Zvezde: Masovna tučnjava na južnoj tribini

Zbivanja na nogometnom travnjak zasjenile su krvave scene na južnoj tribini rezerviranoj za Grobare, najžešće navijače crno-bijelih.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2017. u 20:06

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Partizana međusobno su se sukobili u srijedu na južnoj tribini stadionu u Humskoj, tijekom prvog poluvremena 156. vječitog derbija.

U masovnoj tučnjavi na jugu, koja je počela sredinom prvog poluvremena i trajala je nekoliko minuta, korištene su baklje sa obje strane.

Pripadnici Žandarmerije reagirali su upadom na tribinu i smirili situaciju. 

U posljednjoj utakmici 22. kola srpskog prvenstva Partizan je na stadionu u Humskoj odigrao 1:1  s Crvenom Zvezdom te je time Zvezdina prednost ostala velikih devet bodova. 

Partizan je poveo u 61. minuti nakon udarca s bijele točke. Ožegović se sjurio prema šesnaestercu, a tamo ga ruši Vujadin Savić. Milorad Mažić nije se dvoumio te je pokazao na bijelu točku s koje je precizan bio Soumah.

I već kada se činilo da će sastav Miroslava Đukića odnijeti puni plijen iz derbija, Zvezda je izjednačila. Igrala se 84. minuta kada seposlije velike gužve u domaćem kaznenom prostoru najbolje snašao Boakye pospremivši loptu u mrežu.



Kopirati
Drag cursor here to close