Košmar

Direktor Manchester Uniteda razgovarao s navijačima u pubu

Arnold je rekao kako je prošla sezona bila "košmar", ali i kritizirao navijače zbog protesta protiv vlasnika kluba obitelj Glazer.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2022. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršni direktor Manchester Uniteda Richard Arnold sastao se u pubu sa nekoliko navijača koji su prosvjedovali zbog loših rezultata "Crvenih vragova" i uprave kluba.

Britanski mediji navode kako je Arnold saznao da navijači pripremaju prosvjed ispred njegove kuće, pa je otišao na razgovor s njima u jedan lokalni pub.

BBC navodi kako je dio razgovora tajno snimljen bez znanja izvršnog direktora, a potom je postavljen na društvene mreže.

Navodno je Arnold rekao kako je United "spalio" milijardu funta na igrače u nekoliko prethodnih godina. Dodao je i kako je osiguran novac za pojačanja novom menadžeru "Crvenih vragova" Eriku ten Hagu.

Arnold je rekao kako je prošla sezona bila "košmar", ali i kritizirao navijače zbog protesta protiv vlasnika kluba obitelj Glazer.

Manchester United je posljednji od rekordnih 20 naslova prvaka, osvojio 2103. godine, a zadnji pehar 2017. godine kada je osvojio Europsku ligu.

Prošlu sezonu United je završio na šestom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close