Baturina ide među Topnike?

Dinamu se smiješi još jedan višemilijunski posao?

Portal The Gooner piše kako je trener Mikel Arteta veliki obožavatelj 20-godišnjeg Baturine i da ga vidi kao savršenu zamjenu za Granita Xhaku, koji je briljirao u ofenzivnijoj ulozi u veznom redu ove sezone.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2023. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamov dragulj Martin Baturina (20) našao se na meti londonskog velikana Arsenala, piše portal 'The Gooner' koji se bavi aktualnostima vezanima uz Arsenal i koji u svojem tekstu Baturinu naziva novim Lukom Modrićem.

Neimenovani izvori su za The Gooner rekli da je trener Mikel Arteta veliki obožavatelj 20-godišnjaka i da ga vidi kao savršenu zamjenu za Granita Xhaku, koji je briljirao u ofenzivnijoj ulozi u veznom redu ove sezone.

Arsenal je pozorno pratio Dinamovog talenta posljednjih mjeseci, a posebno su ostali impresionirani izvedbom protiv Hajduka u kojoj je postigao jedan pogodak i asistirao u 4:0 pobjedi.

Video: Look how Smooth Martin Baturina is on the Ball...

"Razumije se da 'Topnici' žele dovesti Baturina kako bi dodali mladost svom veznom redu, s Xhakom, Thomasom Parteyem, Jorginhom i Mohamedom Elnenyjem koji su svi u 30-ima ili im se približavaju", piše taj portal.

Baturina je zasad upisao 40 nastupa u svim natjecanjima ove sezone, uključujući pet u Ligi prvaka, zabio je pet golova i asistirao za još sedam.

"Njegova vizija, dodavanje i elegantna igra u posljednjoj trećini donijeli su mu usporedbe sa zvijezdom Real Madrida Lukom Modrićem, koji je također igrao za Dinamo prije nego što se pridružio Arsenalovu rivalu Tottenhamu iz sjevernog Londona", dodaje isti medij, prenosi Tportal.

Englezi pišu da će Dinamo tražiti oko 15 milijuna funti (17 milijuna eura) što je odšteta koju si Arsenal može priuštiti, a bio bi to jedan od najvećih transfera u povijesti maksimirskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close