Iznenađenje

Dinamu samo bod u Varaždinu

"Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan" istakao je Čačić nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2022. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrto kolo SuperSport HNL-a otvorili su Varaždin i Dinamo, a branitelj naslova nakon tri je početne pobjede prvi puta remizirao. Gosti iz Zagreba su poveli na isteku prvog poluvremena.Akciju je počeo Boško Šutalo, nastavili su je Ivanušec i Bočkaj koji centrira, dok je u skoku najviši bio Špikić.

U 63. minuti domaćima se isplatio agresivniji pristup u drugom dijelu. Varaždinci su odigrali odličnu akciju u kojoj je Herrera odličnom loptom pronašao Michelea Šegu koji je bio na rubu kaznenog prostora. Lopta mu je dolazila po travnjaku, Šego je bez razmišljanja, iz prve, desnom nogom gađao suprotan kut i pogodio pokraj nemoćnog Livakovića za 1:1.

Bio je to prvi pogodak Varaždinaca pred svojim navijačima u povratničkoj sezoni u elitnom razredu hrvatskog klupskog nogometa. Ante Čačić je svoj napad osvježio u drugom poluvremenu ubacivanjem Josipa Drmića i Mahira Emrelija, a igru su napustili Petković i Oršić, međutim stvari se nisu promijenile na terenu. Ostalo je 1:1.

"Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uvijek je pedro trener, uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli" istakao je nakon utakmice Dinamov trener Ante Čačić.

Kopirati
Drag cursor here to close