Pišu Nizozemci

Dinamo pristao na Ajaxovu ponudu za Šutala

Dinamo je ranije naglašavao da za Šutala traži 25 milijuna eura pa je realno očekivati da su bonusi tako posloženi da bi se, u slučaju da se svi aktiviraju, došlo točno do tog iznosa.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nizozemski mediji objavili su u srijedu da je Dinamo pristao prodati Josipa Šutala u Ajax za 20 milijuna eura i zasad nepoznat iznos bonusa. Tako su Nizozemci potvrdili ono što je ranije tijekom dana najavio Fabrizio Romano, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Dinamo je ranije naglašavao da za Šutala traži 25 milijuna eura pa je realno očekivati da su bonusi tako posloženi da bi se, u slučaju da se svi aktiviraju, došlo točno do tog iznosa. Kako je ranije objavio Romano, da Dinamo nije prihvatio ovu ponudu, Ajax bi se okrenuo drugim opcijama.

Uz Ajax, Šutala se proteklih tjedana povezivalo s Fiorentinom, Napolijem, Bayer Leverkusenom i Nottingham Forestom. Dinamo je već odbio jednu ponudu Ajaxa, koja je bila vrlo slična ovoj, uz inzistiranje na odšteti od 25 milijuna eura i bonuse.

Šutalo je proizvod Dinamove škole nogometa. U klub je stigao prije devet godina iz Neretve iz Metkovića. Prije dvije godine bio je na posudbi u Istri 1961, a nakon toga se nametnuo u Dinamu i reprezentaciji Hrvatske. Za hrvatskog prvaka odigrao je 85 utakmica. Zabio je šest golova te četiri puta asistirao. Slavio je tri titule državnog prvaka u Dinamu.

Kopirati
Drag cursor here to close